Ingrediente
10 pulpe de pui / ciocanele
o ceapa mare, taiata in cercuri
4 pahare de lapte batut
pudra de ceapa
piper negru macinat
boia de ardei
sare
2 pahare de faina
ulei
sos iute
2 pahare de faina
Mod de preparare
Intr-un bol incapator, adaugati pulpele impreuna cu rondele de ceapa, o jumatate de lingura de boia de ardei. o jumatate de lingura de pudra de ceapa, o jumatate de lingura de pudra de usturoi, paharele de iaurt, sosul iute si sarea, dupa gust.
Acoperiti si puneti de-o parte acest amestec pentru cca. 30 de minute.
Pregatiti intr-o punga transparenta cele doua pahare de faina, alaturi de piper negru si celelalte condimente dupa gust. Introduceti pulpele si rondele de ceapa in punga, agitandu-le, pe rand, in timp ce ati lasat la incins ulei cat sa acopere jumatate de pulpa. Asezati-le in uleiul incins si intoarceti-le din cand in cand timp de 10- 15 minute, pana cand devin aurii. Scoateti la timp rondele de ceapa, care se finalizeaza inaintea puiului. Scoateti prajeala pe servetele absorbante.
Se pot servi cu salate si sosuri si alaturi de garnituri, la alegere. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu