Ingrediente:
500 g carne de vită
un kg de cartofi
o ceapă mare
pastă de tomate
un ou
sare şi piper după gust
2 linguri de smântână
un kg de cartofi
o ceapă mare
pastă de tomate
un ou
sare şi piper după gust
2 linguri de smântână
Preparare:
Se curăţă cartofii, se spală, se taie rondele şi se prăjesc. Se lasă la răcit.
Ceapa se curăţă, se taie foarte fin şi se înăbuşă în ulei, până devine sticloasă.
Se adaugă carnea tocată şi se căleşte până îi scade zeama, după care se
adaugă 2 linguri de pastă de tomate şi condimente. Se ţine pe foc mic până se
îngroaşă sosul. Într-o tavă se aşează un strat de cartofi şi un strat de carne şi
iar cartofi.
Se bate oul împreună cu smântâna şi se toarnă deasupra compoziţiei care
va fi ţinută la cuptor aproximativ 20 de minute (până devine aurie).
Ceapa se curăţă, se taie foarte fin şi se înăbuşă în ulei, până devine sticloasă.
Se adaugă carnea tocată şi se căleşte până îi scade zeama, după care se
adaugă 2 linguri de pastă de tomate şi condimente. Se ţine pe foc mic până se
îngroaşă sosul. Într-o tavă se aşează un strat de cartofi şi un strat de carne şi
iar cartofi.
Se bate oul împreună cu smântâna şi se toarnă deasupra compoziţiei care
va fi ţinută la cuptor aproximativ 20 de minute (până devine aurie).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu