Ingrediente:
coltlete de porc (1 kilogram) 1 ardei gras rosu
3-4 cartofi
2 linguri cu ulei de floarea-soarelui
sare si piper.
3-4 cartofi
2 linguri cu ulei de floarea-soarelui
sare si piper.
Preparare:
Carnea se spala cu apa rece, se sareaza, se presara piper si se da deoparte. Intre timp se curata cartofii si ardeiul. Se vor taia felii, de la ardei se inlatura semintele si peretii interior albi, care sunt amari.
Friptura de porc la cuptor
Intr-o tava termorezistenta, numai buna pentru friptura la cuptor, se unge cu putin ulei, se adauga legumele, carnea printre ele, se mai poate adauga adauga (cat sa stea carnea si sa nu se arda) sare si piper. Se baga in cuptor, unde flacara trebuie sa fie medie. Va sta aici 1 ora. Intre timp se stropeste cu sosul din tava si se intoarce pe ambele parti pentru a se fragezi.
Pofta buna!
Friptura de porc la cuptor
Intr-o tava termorezistenta, numai buna pentru friptura la cuptor, se unge cu putin ulei, se adauga legumele, carnea printre ele, se mai poate adauga adauga (cat sa stea carnea si sa nu se arda) sare si piper. Se baga in cuptor, unde flacara trebuie sa fie medie. Va sta aici 1 ora. Intre timp se stropeste cu sosul din tava si se intoarce pe ambele parti pentru a se fragezi.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu